Fikret Haluk Saraçoğlu İlkokulu

WEB https://fikrethaluksaracogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenidoğan Mahallesi Uzman Çavuş Ali Yılmaz Caddesi 3066 Sokak No 21/1 Kepez/Antalya
VİZYON : Öğrencilerimizi ilgi ve yeteneğine uygun, çevresi ile iyi ilişkiler kurabilen, üretken, kendine güvenebilen ve evrensel değerleri kazanabilen çevreci bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Etkili öğretme ve öğrenme stratejilerini kullanarak gelişen ihtiyaçlara cevap veren eğitim programları ve kulüp faaliyetlerini aktif olarak yürüterek bütün öğrencilerin en üst derecede öğrenmesini sağlamak, öğrencilerin bilgi beceri ve kendine güvenli bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsleri TK36 - KF52 - ÜA26
Yerleşim Yeri : YENİDOĞAN MAHALLESİ UZMAN ÇAVUŞ ALİ YILMAZ CADDESİ 3066 SOKAK NO:21/1 KEPEZ/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antalya Valiliği 7,4 km. Kepez Kaymakamlığı 3,7 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Modern Dans Halk Oyunları Futbol Basketbol Voleybol
Bilimsel Etkinlikler : Bilimsel Proje Yarışmaları Zekâ Oyunları
Proje Çalışmaları : - AHENK -´´Pet Şişe Mavi Kapak ´´ - ´´Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar Arıyoruz´´ - ´´Atık Pil ´´ - ´´Küçük Bir Fidanım Umuda Yeşeren´´ - Sıfır Atık - Okulum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : European Commission ERASMUS+ STEM